Rondleiding

Op onze geitenboerderij worden het gehele jaar rondleidingen gegeven voor groepen vanaf tien personen. Tijdens de rondleiding krijgt u in de stal en kaasmakerij een uitgebreide uitleg over geiten, kaasproductie en landbouw.
Voor of na de rondleiding kunnen wij (tegen meerprijs) koffie met krentenmik, cake of taart serveren. Ook is het mogelijk een broodje geitenkaas of soep te krijgen.

Hoogtepunt van de rondleiding is de befaamde kaasproeverij in het sfeervolle proeflokaal. Op de kaasplank zijn vele soorten kaas (diverse soorten harde kaas, brie en zachte kaas) uitgestald.

Kinderfeestjes

Wij verzorgen ook regelmatig kinderfeestjes. De kinderen krijgen een kleine rondleiding met kaasproeverij, mogen wandelen met een geit en krijgen pannenkoeken met iets te drinken en een ijsje toe. Het feestje wordt afgesloten met geitenmelken.
In totaal is dat: € 9,75 p.p.

Wandelen met de geit

Een wandeling van 3.5 km door een prachtig stuk natuur met 2 geiten aan de lijn. Een leuke ervaring voor jong en oud. Dit is de manier om je kinderen een geit te laten ervaren en tegelijkertijd een prachtig stuk natuur te bewandelen. Groot plezier voor geit en mens.
Een wandeling met 2 geiten kost: € 9,95

Prijzen:
Basisrondleiding
Tot 10 personen: €85,00,=
Vanaf 11 personen: €8,50 p.p.

Basisscholen: €3,50 per kind

Koffie: €2,75 p.p. (2e kop koffie gratis)
Koffie met krentenmik: €4,00 p.p.
Koffie met cake: €3,75 p.p.
Koffie met taart: €6,00 p.p.

Bij bovenstaande opties is de 2e kop koffie gratis.
Voor de diverse mogelijkheden en bijbehorende prijzen raden
wij u aan telefonisch contact op te nemen (0543-56 45 18).hier kunt u pinnen