Winkel

In onze boerderijwinkel is een breed assortiment producten te verkrijgen. Wij verkopen o.a. diverse soorten geitenkaas, jam, scharrelvlees en eieren.

Halfharde Goudse geitenkazen die met een kaasschaaf zeer goed te snijden zijn. Diverse soorten, o.a. tuinkruiden, Italiaanse kruiden, peper, komijn, pesto, koriander en fenegriek.
Onze kazen blinken uit, omdat ze zeer smeuïg en zacht zijn. Dit komt door jarenlange ervaring in de ontwikkeling van het kaasmaken.
De naturel kazen zijn verkrijgbaar in diverse leeftijden, van zeer jong (10 dagen) tot zeer oud (2 jaar).

Alle kaassoorten zijn ook in bolletjes van ca 450 gram verkrijgbaar. Doordat deze bolletjes een gesloten korst hebben, zijn ze zeer lang houdbaar en blijven ze toch zeer smeuïg. Ook leuk als cadeautje!

Verse, zachte geitenkaas.
Verse geitenkaas wordt veel gebruikt in restaurants. Een restaurant koopt deze grondstof om er zelf een uniek gerecht mee te maken. Hierdoor verkopen wij ook steeds meer verse geitenkaas aan particulieren die daar zelf graag mee kokkerellen.
De kaas is verkrijgbaar in verschillende verpakkingsvormen (per 2, 5 of 6 stuks van 90 gram). De houdbaarheid van het gevacumeerde product is ca 7 weken.

Verse, zachte geitenkaas met kruiden.
Heerlijk op stokbrood, toast of in blokjes door de salade. Verkrijgbaar in Italiaanse kruiden (tomaat, basilicum) en tuinkruiden.Zowel in enkelverpakking (90 gram, ca 3 weken houdbaar) als in dubbelverpakking (180 gram, ca 7 weken houdbaar) verkrijgbaar.In 2006 heeft deze kaas een zilveren medaille gewonnen bij de keuring van de Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft.

Uit verse, zachte geitenkaas bereiden wij ook diverse witschimmelkazen: geitenbrie en geitencamem-bert. Deze zijn er in diverse formaten en met diverse kruiden verkrijgbaar.
Gedurende het jaar maken wij van deze kazen ook seizoensspecialiteiten,zoals camembert gewikkeld in kastanjeblad (gedrenkt in jenever), of brie met lavendel.