Kamperen

Wegdromen op je eigen plekje gelegen in de prachtige natuur is mogelijk doordat onze camping ruim is ingericht. Begroeiing, sloten en stallen verbinden de verschillende onderdelen van de camping en boerderij. Door deze inrichting is er voor iedereen wel een plekje dat voldoet aan alle verschillende behoeftes.

Aan faciliteiten bieden wij u voldoende sanitaire voorzieningen en speelmaterialen voor de kinderen zoals skelters en een speeltuin. Kinderen kunnen natuurlijk altijd helpen bij het voeren en melken van de geiten. Bij slecht weer is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze verwarmde binnenruimte.

De camping ervaart een divers publiek. In de schoolvakanties is er veel te doen en te beleven voor gezinnen en families. Buiten deze vakanties om is de camping echter een oase van rust en natuur.

In 2013 zijn wij begonnen met het weghalen van de afrastering om de weilanden. Hierdoor krijgt u als kampeerder de mogelijkheid om meer dan 70% van de oppervlakte van de boerderij te bewandelen.